Voorkom frustratie en beschadigingen, met PrimaCover Standard zelfklevend afdekvlies

Als schilder weet je hoe frustrerend het is als je onbedoeld verfvlekken en beschadigingen aan de vloer veroorzaakt. Want die leveren al snel een boel gedoe en vertraging op. Wil je zeker zijn van je zaak, bescherm dan de vloer en de trap met PrimaCover Standard. Dit vloeistofdichte zelfklevende afdekvlies is toepasbaar tijdens bouw, afbouw en afwerking. Het houdt verf, latex en andere vloeistoffen tegen en voorkomt beschadigingen door bijvoorbeeld ladders, rolsteigers, puin en vallende gereedschappen. En leg ook meteen even een lopertje op je aanlooproute. Je opdrachtgever zal je dankbaar zijn.

Schoon, veilig en beschermd

PrimaCover Standard is jouw garantie voor een schoon, veilig en beschermd project. Dit zelfklevende polyester afdekvlies met een ondoordringbare PE-folie toplaag is je beste verdediging tegen verfvlekken, druppels en voetstappen. Je past het toe op doorgedroogde harde vloeren. Door de sterke lijmimpregnering blijft het vlies stevig op zijn plaats liggen, zonder vervelende verschuivingen wanneer je je trap verplaatst. Dat is maar goed ook. Want als je de ondergrond afdekt, moet je er natuurlijk wel op kunnen vertrouwen dat die bescherming tijdens je werk op z’n plek blijft. Niet alleen omdat anders de ondergrond bloot komt te liggen, maar ook vanwege het risico op glij- en struikelpartijen.

Gemakkelijk aanbrengen

Een afdekmateriaal moet niet alleen goed beschermen, maar moet ook gemakkelijk en efficiënt aan te brengen zijn. Dat doe je met de hand of met de voet, waarbij je het materiaal voor je uit rolt. Welke rol je nodig hebt, ligt aan het oppervlak dat je ermee wilt afdekken. Er zijn namelijk drie breedtes verkrijgbaar: 0,65 meter, 1 meter en 2 meter. De breedste rollen zijn speciaal bedoeld voor de grotere oppervlakken. Bij meerdere banen is een overlap van 10 centimeter al voldoende voor een ononderbroken bescherming. De smalle rol is ideaal voor toepassing op trappen en in gangen. Door ook de entree, de aanlooproute en de vloer van de lift af te dekken, creëer je een veilig looppad voor jou, je collega’s en jullie materialen.

Uiteenlopende omstandigheden

PrimaCover Standard dankt zijn stevigheid aan de twee lagen waaruit het is samengesteld. De gerecyclede polyester vezels vormen een stevig, dempend vlies. De speciale lijmimpregnering geeft PrimaCover Standard precies voldoende hechting aan de ondergrond, zonder om te krullen. De antislip toplaag is van vloeistofdichte, oplosmiddelbestendige PE-folie. Dankzij deze samenstelling bewijst PrimaCover Standard zich dag in dag uit onder uiteenlopende omstandigheden. Bijvoorbeeld als het gaat om de slijtvastheid, de bestendigheid tegen beschadigingen en de hechting op de ondergrond. Schilders en bouwers in binnen- en buitenland vertrouwen daarom op de stabiele kwaliteit van PrimaCover Standard. In verband met uitglijden is zéker op trappen een zelfklevend afdekmateriaal een must. De praktijk is de beste test, nietwaar?

Herbruikbaar

Gebruik onbeschadigde en niet-vervuilde delen gerust nogmaals. PrimaCover Standard is namelijk meerdere keren herbruikbaar. Dat is handig als je project bestaat uit diverse ruimtes of meerdere kleinere werkzaamheden, zoals het schilderen van deuren en kozijnen. Om het gebruikte afdekvlies nogmaals toe te kunnen toepassen, verwijder je zoveel mogelijk vuil, stof en gruis en vouw je de schone onbeschadigde delen dubbel, met de lijmkant naar buiten. Op die manier ligt het bij je volgende klus meteen met de goede zijde op de vloer en voorkom je bovendien dat bij hergebruik verf en vuil op de ondergrond terecht kunnen komen.

Reputatie

Met PrimaCover Standard zelfklevend afdekvlies toon je aan dat je zorgvuldig en met aandacht te werk gaat. Dat is goed voor de reputatie van jou en je collega’s. Er worden bovendien meer en meer wettelijke eisen gesteld aan de bouwsector. Bijvoorbeeld als het gaat om het borgen van de kwaliteit in de gehele bouwketen en het voorkomen van schade en letsel.

PrimaCover_product_info Kijk op de productpagina van PrimaCover Standard >

De voordelen van PrimaCover Standard

Bescherming van doorgedroogde harde vloeren en trappen
Lichtgewicht, dus gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk te verwerken
Uitstekende bestendigheid tegen water, vocht, verf, etc.
Veilige impact-proof bescherming tegen mechanische beschadigingen
Zelfklevend, dus niet alleen veilig voor de ondergrond, maar ook voor mensen
Verkrijgbaar in drie breedtes: 2 meter, 1 meter en 0,65 meter
Geschikt voor zowel vloeren als trappen. Ook in de aanlooproutes en in doorgangen.
Gemaakt van gerecyclede polyestervezels. PrimaCover Standard is meermaals bruikbaar.

Bij jouw schildersgroothandel

Je vindt PrimaCover afdekmaterialen bij jouw schildersgroothandel of professionele bouw- en ijzerwarenshop. Wil je meer informatie? Kijk dan op de productpagina of stel je vraag aan het behulpzame adviseursteam van Primaverde BV. Onze contactgegevens vind je hier.

PrimaCover_product_info Productpagina PrimaCover Standard >

PrimaCover_product_info Zo eenvoudig werkt PrimaCover Standard. [Bekijk de video!] >