Betrouwbare stofdeuren: PrimaCover

Stofdeuren zijn probleemoplossers. Een stofdeur moet daarom lang genoeg meegaan. Als deze losraakt of te snel kapot gaat, komt bouwstof alsnog in ruimten waar het niet mag komen. PrimaCover heeft twee efficiënte, deugdelijke ritsdoorgangen. Ten eerste: PrimaCover Zipper. Dat is een set van 2 stevige zelfklevende ritsen. Daarnaast is er ook PrimaCover Zipper Door A. Dat is een complete stofdeur met voorgemonteerde rits. Daarmee creëert u zelf altijd een betrouwbare stofdeur.

Intensief gebruik

Beide producten zijn ontwikkeld voor de échte praktijk. Dat betekent: beproefde materialen en een solide constructie. Daardoor zijn zowel PrimaCover Zipper als PrimaCover Zipper Door A geschikt voor intensief gebruik en langdurige toepassingen.

PrimaCover Zipper

In een verpakking PrimaCover Zipper zit een set van 2 losse zelfklevende ritsen van zeer deugdelijke kwaliteit. Deze hebben een uitstekende hechting op folies en stofwandsystemen. Eenvoudig opplakken, opensnijden en de doorgang is klaar!

PrimaCover Zipper Door A

PrimaCover Zipper Door A is een complete stofdeur van stevige transparante folie die u gemakkelijk met tape kunt aanbrengen de bestaande deuropening. Ideaal bij deelrenovaties van woningen en kantoren. De verticale rits loopt drempelloos door tot aan de onderkant. De doorgang is dus optimaal, niet alleen voor medewerkers, maar ook voor rollend materieel.

Meer informatie

Productinformatie over PrimaCover Zipper vindt u hier 
Productinformatie over PrimaCover Zipper Door A vindt u hier

Informatie over verkoopadressen? Bel Primaverde (+31 416 820248). Of stuur ons uw e-mail