Low-budget afdekmateriaal: PrimaCover Combi

Als ontwikkelaar en distributeur van afdekmaterialen heeft PrimaCover natuurlijk de beste oplossingen in huis voor het beschermen van vloeren en trappen. Maar als u op zoek bent naar een low-budget afdekmateriaal is er ook een PrimaCover-product voor u! Soms is ‘goed’ immers al goed genoeg. In dit artikel daarom ruime aandacht voor PrimaCover Combi.

Snelle beschermer

Het assortiment van PrimaCover kent diverse beschermende afdekmaterialen, zowel vliezen als folies. Daaronder enkele specials én enkele low-budget producten. Het mooie aan dit verhaal is: zelfs de low-budget PrimaCover producten doen precíes wat ze beloven. Zoals PrimaCover Combi. PrimaCover Combi is een breed inzetbaar product. Een snelle beschermer bij bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden en stukadoorswerk.

Vloeistofdicht en absorberend

PrimaCover Combi bestaat uit twee lagen. De vloeistofabsorberende spinvlies toplaag is gecombineerd met een stevige vloeistofdichte antislip PE-folie. Deze is niet zelfklevend, waardoor u tijdens de werkzaamheden desgewenst met het product kunt schuiven voor een plaatselijke bescherming van de vloer. Vloeistoffen worden in de toplaag opgenomen, maar dringen dankzij de solide folie niet door tot de ondergrond.

Uitrollen

Zoals u ziet is PrimaCover Combi een mooie product voor plaatselijke werkzaamheden, waarbij geen langdurige vloerbescherming nodig is. De rollen zijn licht van gewicht. Gewoon uitrollen en klaar. Voor trappen is dit product niet geschikt. Weliswaar is de onderlaag uitgevoerd in anti-slip, maar dat biedt onvoldoende hechting voor het veilig afdekken van traptreden. Zoekt u een budgetvriendelijke vloerbescherming met een zelfklevende onderlaag, dan adviseren wij PrimaCover Standard of PrimaCover Basic.

PrimaCover Combi rol staand en uitgeroldPrimaCover Combi  tegelvloer met logoPrimaCover Combi op houten vloer

De eigenschappen van PrimaCover Combi op een rij

  • absorberende pluisvrije toplaag
  • anti-slip onderzijde (niet zelfklevend)
  • licht van gewicht
  • kaarsrecht langs de wanden te leggen
  • beschermt tegen vuil, verf, vocht en mechanische beschadigingen
  • gemakkelijk op te vouwen tijdens afvalverwijdering

Bekijk PrimaCover Combi >