Afdekken van trap en aanlooproute

Natuurlijk dek je de vloer af als je aan de slag gaat. Afdekmateriaal voorkomt dat je een claim aan je broek krijgt voor onbedoelde beschadigingen aan de vloer. Bijvoorbeeld door verf, latex, krassende trappen of gevallen materialen. Voorkom gedoe en dek niet alleen de vloer van je project af, maar ook de trap en de aanlooproute. Hiervoor heeft PrimaCover een zelfklevend universeel afdekvlies in een smalle uitvoering: PrimaCover Standard met een breedte van 0,65m. Ideaal om snel even een lopertje uit te rollen in de gang of op de trap.

Wat je niet beschadigt…

Wat je niet beschadigt… hoef je niet te repareren. Het afdekken en beschermen van de ondergrond op je project scheelt bovendien een boel discussies, herstelkosten en vertraging. Dat hebben bouwers, afbouwers, schilders, stucadoors, installateurs en onderhoudsmedewerkers allemaal al wel eens ondervonden. PrimaCover Standard biedt een uitstekende bescherming, omdat het uit twee lagen bestaat. De dikke structuur van gerecyclede polyestervezels voorkomt mechanische beschadigingen aan doorgedroogde harde vloeren. De antislip toplaag is gemaakt van vloeistofdichte, oplosmiddelbestendige PE-folie. Dankzij de speciale lijmimpregnering hecht PrimaCover Standard veilig aan de ondergrond, zonder om te krullen. Een prima oplossing als je je vooral op je werk wilt concentreren, zonder steeds extra voorzichtig te moeten zijn.

De route naar je project

PrimaCover_product_info Kijk op de productpagina van PrimaCover Standard >

Maar hoe bescherm je de route naar je project? Ook dáárvoor is PrimaCover Standard de oplossing. Dit zelfklevend afdekvlies is namelijk verkrijgbaar in drie breedtes. Voor grote oppervlakken, zoals kantoren, sportzalen, woonkamers en showrooms, neem je de rollen van 1 meter of 2 meter breed. Met de smalle rollen van 0,65m creëer je een beschermend looppad op in de entree, op de trap en op de overloop. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je je materialen naar binnen brengt of naar boven sjouwt. Want je werkschoenen, kruiwagen, stenen, cement, klimmaterialen, puin en verf laten in ieder geval geen sporen achter.

Uitstekend verwerkbaar

PrimaCover Standard is uitstekend verwerkbaar. Het vlies is namelijk opgerold met de kleefkant aan de buitenzijde. Dus je rolt deze eenvoudig en haast moeiteloos uit. Het uitrollen kun je met de hand doen of met je voet. Net wat je handig vindt. PrimaCover Standard is in de praktijk getest onder uiteenlopende omstandigheden. Bijvoorbeeld als het gaat om de slijtvastheid, de bestendigheid tegen beschadigingen en de hechting op de ondergrond. Zéker op trappen, waar veiligheid op de 1e plaats komt, is de kwaliteit top. Sterker nog: wij zijn geen afdekvlies tegengekomen met een stabielere kwaliteit dan PrimaCover Standard.

PrimaCover Standard is herbruikbaar

Nog meer goed nieuws: PrimaCover Standard is herbruikbaar. Onbeschadigde en niet-vervuilde delen kunt je dus gerust opnieuw gebruiken. Dat is handig als je project bestaat uit meerdere kleinere werkzaamheden, zoals het schilderen van deuren en kozijnen. Om het gebruikte afdekvlies nogmaals te kunnen toepassen, verwijder je zoveel mogelijk vuil, stof en gruis. Daarna vouw je de schone onbeschadigde delen dubbel, met de lijmkant naar buiten. Op die manier voorkom je dat bij hergebruik verf en vuil op de ondergrond terecht komen.

De voordelen van PrimaCover Standard

Bescherming van doorgedroogde harde vloeren en trappen
Lichtgewicht, dus gemakkelijk mee te nemen en te verwerken
Uitstekende bestendigheid tegen water, vocht, verf, etc.
Veilige impact-proof bescherming tegen mechanische beschadigingen
Zelfklevend, dus niet alleen veilig voor de ondergrond, maar ook voor mensen
Verkrijgbaar in diverse breedtes: 2 meter, 1 meter en 0,65 meter
Geschikt voor vloeren en trappen. Ook in de aanlooproutes en doorgangen.
Gemaakt van gerecyclede polyestervezels. PrimaCover Standard is meermaals bruikbaar.

PrimaCover afdekmaterialen

Je vindt PrimaCover afdekmaterialen bij jouw professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel of schildersgroothandel. Wil je meer informatie over PrimaCover Standard? Kijk dan op de productpagina of stel je vraag aan het behulpzame adviseursteam van Primaverde BV. Onze contactgegevens vind je hier. Wij beantwoorden je vragen met plezier!

PrimaCover_product_info Productpagina PrimaCover Standard >

PrimaCover_product_info Zo eenvoudig werkt PrimaCover Standard. [Bekijk de video!] >