Jouw project verdient een krachtige vloerbeschermer

De krachtige vloerbeschermer voor jouw project is PrimaCover Standard. Dit is het meest universele zelfklevende afdekvlies op de markt. Niet alleen voor vloeren, maar ook voor trappen en alle andere doorgedroogde harde ondergronden. PrimaCover Standard is jouw betrouwbare afdekmateriaal tijdens sloop, bouw, verbouwing, afbouw, schilderwerken, projectinrichting en onderhoud. Daarmee voorkom je beschadigingen, herstelkosten, vervelende discussies en vertragingen. Ontdek waarom PrimaCover Standard de krachtige keuze is om de ondergrond te beschermen in de meest uiteenlopende situaties. Bovendien hebben we een handige vergelijkingstabel voor je. Zo kies je altijd raak!

USP+tekst - PrimaCover zelfklevende trapbescherming - veilig afdekken trappen

De kwaliteit van PrimaCover Standard

Vergelijk de kwaliteit van PrimaCover Standard eens met die van andere afdekvliezen en vloerbeschermers. Dan ontdek je dat het ene merk het andere niet is. Met PrimaCover Standard voorkom je schijnveiligheid. Ook bij zwaardere belasting. Dankzij de krachtige kwaliteit van PrimaCover Standard zijn alle doorgedroogde harde ondergronden veilig beschermd tegen beschadigingen door puin, gruis, water, verf, latex, stucgips, ladders, steigers, kruiwagens, zaagtafels en vallend gereedschap. Niet voor niets is PrimaCover Standard het meest gebruikte zelfklevende afdekvlies tijdens sloop, bouw, verbouw, afbouw, schilderwerken, stucwerken, projectinrichting en onderhoud. Het geheim zit ‘m in de samenstelling van het vlies, de uitgekiende lijmimpregnering, de slijtvaste toplaag van ondoordringbaar PE-folie en ons zorgvuldige productieproces. Veiligheid op je project voor de ondergrond… én de mensen die er op lopen.

Bespaar geld

Een goed beschermde ondergrond bespaart geld. Zo eenvoudig is het. Met de oplopende kosten voor bouwmaterialen is repareren of vervangen een kostbare zaak. Bovendien zit je niet te wachten op herstelarbeid, terwijl je eigenlijk alweer op het volgende project aan de slag moet. Vroeg of laat krijg je dus spijt van je beslissing om de vloeren en trappen van je project niet te beschermen. Wat dat betreft is PrimaCover Standard een handige keuze. Want deze krachtige vloerbeschermer is geschikt voor de meest voorkomende situaties en is geschikt voor doorgedroogde harde ondergronden. Neem dus altijd enkele rollen PrimaCover Standard mee naar je project. Voorkom schade en gebruik PrimaCover Standard, het krachtige zelfklevende afdekvlies. Jouw krachtige vloerbeschermer en trapbeschermer.

Gratis meerwerk?

Tijd is geld, dus je zit vast niet op een paar uur gratis meerwerk te wachten. Daarom kies je voor een afdekmateriaal met een optimale verwerking. Een rol PrimaCover Standard is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen. We hebben dit zelfklevende afdekvlies in diverse breedtes. De brede rollen van 2 meter en 1 meter gebruik je voor het geheel of gedeeltelijk afdekken van grotere oppervlakken. De rollen met een breedte van 0,65 meter zijn ideaal voor trappen en gangen. Niet alleen op het project zelf, maar ook voor de aanlooproutes en entrees.

Beschermen van de ondergrond

Het beschermen van de ondergrond is zó gepiept. Schakel de vloerverwarming uit. Kies de juiste rolbreedte (2 meter, 1 meter of 0,65 meter) en leg deze op het punt waar de bescherming moet beginnen. Duw de rol voor je uit met de hand of met je voet. Snijd desgewenst de juiste lengte af met het handige PrimaCover Vliesmes. Zorg bij meerdere banen voor 10 centimeter overlap. Fixeren met tape is niet noodzakelijk, maar eventueel kun je overwegen om de intensief belaste naden af te dekken met een geschikte tape. Na gebruik verwijder je PrimaCover Standard zonder moeite en zonder lijmresten.

Meer informatie over deze krachtige vloerbeschermer

Wil je meer weten over PrimaCover Standard, de krachtige vloerbeschermer? Kijk maar eens in de onderstaande vergelijkingstabel. Heel veel informatie vind je op de productpagina. Natuurlijk kun je je vraag ook stellen aan het behulpzame Primaverde adviseursteam. Succes met je werk!

PrimaCover Standard vergeleken met alternatieve merken

PrimaCover Standard Let op bij alternatieve merken
Precies de hechting die je verwacht
PrimaCover Standard zelfklevend afdekvlies biedt jou precies de hechting die je verwacht. De hechting is getest op vloeren en trappen van uiteenlopende materialen. Tape is niet noodzakelijk, al kun je overwegen om intensief belaste naden te fixeren met een geschikte tape. Conclusie: Een vloerbeschermer en trapbeschermer die goed blijft liggen tijdens sloop, bouw, afbouw, oplevering, projectinrichting en onderhoud, zorgt voor veiligheid en bescherming.
Onvoldoende of juist teveel hechting?
Was iedere concurrent maar zo zorgvuldig als PrimaCover. Want de hechting op vloeren en trappen moet betrouwbaar zijn gedurende jouw gehele project. Zowel mét als zónder tape. Onvoldoende hechting is onveilig… maar een te heftige kleefkracht leidt tot risico’s voor de ondergrond. Ga je zelf een vergelijking maken met een concurrerend merk? Let dan ook goed op het verschil tussen de initiële hechting (dit noemen we ook wel ’tack’) en de hechting na enkele dagen of weken.
Veelzijdige toepassingen
PrimaCover Standard is ontwikkeld voor trappen, vlakke vloeren en alle overige doorgedroogde harde ondergronden. Dus je dekt er even gemakkelijk een werkblad of douchebak mee af. Ook drempels zijn vanzelfsprekend geen probleem voor PrimaCover Standard. De vormbaarheid van dit afdekmateriaal zorgt dus voor veelzijdige toepassingen. Het is jouw krachtige vloerbeschermer, trapbeschermer, werkbladbeschermer, etc.
Geschikt voor trappen en drempels?
Niet alle alternatieve merken zijn even gemakkelijk vormbaar als PrimaCover Standard. Let dus goed op: zijn ze wel geschikt voor trappen en drempels? Een afdekmateriaal mag immers niet te stug zijn om de contouren van de ondergrond goed te kunnen volgen. Als je afdekvlies zichzelf lostrekt van de traptreden (en geloof ons, dit hebben we bij vergelijkingen in de praktijk echt meegemaakt), heb je een groot struikelrisico.
Tijdbesparing
PrimaCover Standard zorgt voor tijdbesparing. Je hoeft niet te sjouwen met onhandig zware rollen stucloper. Ook het leggen en later het verwijderen gaat soepel. Bovendien voorkom je met PrimaCover Standard beschadigingen, vervelende discussies, herstelkosten en tijdverlies. Kun je dus wel wat tijdbesparing gebruiken? Kies dan voor PrimaCover Standard zelfklevend afdekvlies. Het is leverbaar in diverse breedtes, van smal tot heel breed.
Is het afdekmateriaal gemakkelijk verwerkbaar?
Een afdekmateriaal dat opkrult tijdens het leggen, is onhandig. Niet alleen omdat het meer aanbrengtijd kost, maar ook omdat het dan ook tijdens gebruik blijft opkrullen. Montage met tape is dan nog de enige veilige oplossing. Hoe zwaarder bovendien de rol, hoe tijdrovender de verwerking. Hoeveel tijd je bespaart met een goed afdekmateriaal, hangt af van de kwaliteit ervan. Een ondeugdelijk afdekmateriaal biedt schijnveiligheid. Herstelwerkzaamheden aan de ondergrond komen namelijk altijd onverwacht en zijn bovendien tijdrovend.
Antislip oppervlak
PrimaCover Standard heeft een antislip oppervlak van ondoordringbaar PE-folie. De toplaag blijft dus stroef. Ook na het knoeien van water, verf of stukgips bijvoorbeeld. Het doel: veiligheid voor jou en je collega’s.
Is het oppervlak antislip?
Antislip-eigenschappen zijn belangrijk voor de veiligheid op vloeren en trappen. Bestaat de toplaag van jouw afdekmateriaal uit een kunststof coating? Let er dan goed op of je er gemakkelijk op uitglijdt na het knoeien van verf, water of andere vloeistoffen. Want een geschikt afdekvlies moet ook onder vochtige omstandigheden veilig zijn.
Hoge schadebestendigheid
PrimaCover Standard bestaat uit een stevig zelfklevend polyestervlies met een toplaag van ondoordringbaar PE-folie. Daarom heeft PrimaCover Standard een hoge schadebestendigheid. Het beschermt doorgedroogde harde ondergronden tegen zowel vloeistoffen als mechanische beschadigingen. Ook wanneer de ondergrond zwaarder belast wordt.
Hoe zit het met de beschermingsgraad?
Ga je afdekmaterialen met elkaar vergelijken, let dan zéker op het gramsgewicht en de materiaaldichtheid. Dit vind je op de verpakking of in de technische documentatie. Laat je niet misleiden door de dikte van de vlieslaag. Want sommige fabrikanten passen een truc toe om het vlies op te dikken zodat ze kunnen besparen op materiaal. Kortom: beschadigingen, discussies en herstelkosten voorkom je enkel met een goed afdekmateriaal. De keuze is aan jou.