Met PrimaCover Evapo kan de schilder snel aan de gang

De meeste schilders zitten niet om werk verlegen. Het is fijn om snel aan de gang te kunnen en efficiĆ«nt te kunnen werken. Zonder herstelkosten, tijdverlies en het gevaar de opleverdatum te overschrijden. Daarom beschermt u – voordat u aan het werk gaat – de vloer tegen verf en beschadigingen. Maar wat als die vloer nog te nieuw is om vochtdicht af te sluiten? Neem geen risico. PrimaCover Evapo beschermt tegen vocht, verf en beschadigingen, maar geeft de ondergrond de gelegenheid om door te drogen.

Damp-open afdekvlies

PrimaCover Evapo is een zelfklevend damp-open afdekvlies. Eenmaal uitgerold is het gemakkelijk te herkennen aan zijn blauwe kleur. Het is speciaal ontwikkeld voor recent gelegde en pas behandelde vloeren, zoals hout en parket. Maar ook een pas gelegde keramische vloer bevat vocht. PrimaCover Evapo biedt hiervoor de juiste oplossing. Ideaal voor vloeren die al wel belopen mogen worden, maar nog niet helemaal zijn doorgedroogd. PrimaCover Evapo heeft een dampdoorlatendheid van 70gr/m2/24uur.

Beschermen

Door deze manier van beschermen krijgen verf, latex, vocht en vuil geen kans om door te dringen tot de ondergrond. Het polyestervlies is bovendien schokabsorberend. Daardoor voorkomt PrimaCover Evapo mechanische beschadigingen aan de ondergrond. Deze worden bijvoorbeeld veroorzaakt door trappen, steigers, vallend gereedschap en werkschoenen.

Kruipruimte

Als er sprake is van een kruipruimte onder de vloer, is PrimaCover Evapo ook aan te raden. Vanuit een kruipruimte kan immers ongemerkt vochtige lucht opstijgen. Zeg nou zelf; geen enkele schilder wil achteraf discussie over herstelkosten en meerwerk terwijl er al lang weer een nieuwe opdracht wacht?

Meer informatie

PrimaCover Evapo vindt u bij uw schildersgroothandel, professionele bouwmarkt of ijzerwarengroothandel. Voor meer informatie kunt u gerust bellen of mailen met Primaverde. Kijk hier voor de contactgegevens.

Alle informatie over PrimaCover Evapo vindt u op de productpagina >