PrimaCover Defend: ultrastevige viltplaten op palletformaat

Een haast vertrouwd beeld op de bouwplaats: stukken hardboard of karton om de vloeren te beschermen of om kwetsbare bouwmaterialen op te zetten. Dat kan efficiënter en veiliger. Maak kennis met PrimaCover Defend: ultrastevige platen van samengeperst gerecycled textiel. Dankzij het palletformaat (80x120cm) is het leggen een fluitje van een cent. Gebruik PrimaCover Defend voor grote oppervlakken én voor kleinere toepassingen.

Overal waar mechanische bescherming van de ondergrond nodig is, kan PrimaCover Defend worden ingezet. Zo voorkomt u herstelkosten en beschadigingen door puin, kruiwagens, steigers, ladders, bouwstempels, etc. Defend kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Ideaal bij bouw, renovatie, installatie, afbouw en schilderwerken.

Het leggen van PrimaCover Defend

PrimaCover_Defend_viltplaten_leggen

Het leggen van PrimaCover Defend gebeurt snel en efficiënt. Deze stevige platen zijn geperst tot een dikte van maar liefst 4 millimeter. Ze worden strak tegen elkaar aangebracht en kunnen gemakkelijk op maat worden gemaakt met een schaar of mes als het nodig is. Eventueel kunnen ze onderling verbonden worden met geschikte tape. PrimaCover Defend is meermaals bruikbaar; de platen kunnen na gebruik individueel worden meegenomen of op een pallet worden gestapeld. Klaar voor het volgende project.

Grote oppervlakken en kleinere projecten

Met het grootste gemak vult u met PrimaCover Defend grote oppervlakken – zoals een verdieping of galerij – of voor het leggen van een looppad. Maar ook voor kleinere projecten is het een zeer geschikt afdekmateriaal. Als ondergrond bij de montage van deuren en kozijnen of als zachte, koudewerende ondergrond bij installatiewerken of schilderwerken; prettig voor u, uw medewerkers en uw materialen. Schilders creëren met deze platen snel en eenvoudig een vaste plek voor hun spullen.

Damp-open

Omdat PrimaCover Defend 100% damp-open is, zijn deze viltplaten ook geschikt voor toepassing op vloeren die niet nog helemaal doorgedroogd zijn. Het vocht kan dan dus uit de vloer ontsnappen terwijl de ondergrond beschermd is tegen vuil, puin, klimmaterialen en andere mechanische beschadigingen.

Extra bescherming

Afhankelijk van de toepassing, kunt u de naden tussen de platen verbinden met een geschikte tape. Ook kunt u PrimaCover Defend combineren met andere afdekmaterialen, zoals PrimaCover Carpet tapijtfolie (filmpje) of PrimaCover Standard afdekvlies (filmpje). Daarmee wordt de vloer afgesloten tegen indringing van bijvoorbeeld water en verf.

Ga naar de productpagina van PrimaCover Defend >

Filmpje: Zo legt u PrimaCover Defend >