PrimaCover Robust voor het afdekken van prefab beton vloeren en trappen

Galerijen, trappen en trappenhuizen van prefab beton maken deel uit van de constructie van een gebouw. Maar omdat ze in het zicht blijven, moeten ze aan het eind van het bouwproces netjes en schadevrij worden opgeleverd. Hoe lever je deze prefab betonelementen zonder herstelkosten op, zelfs als ze tijdens de bouw heel wat te verduren krijgen? Er is eigenlijk maar één goed antwoord: afdekken met een betrouwbare bescherming. Trappen en vloeren van prefab beton bescherm je gedurende het gehele bouwproces met PrimaCover Robust.

Prefab beton en andere zware toepassingen

PrimaCover Robust is een afdekmateriaal dat speciaal ontwikkeld is voor de correcte bescherming van prefab beton en andere zware toepassingen. Het is bestand tegen mechanische beschadigingen en vocht. Denk aan bouwstempels, gereedschappen, trappen, steigers, puin en verf. Bovendien vormt het een veilig loopoppervlak voor de mensen op de werf.

PrimaCover Robust verpakking rol Primaverde

Drie lagen

PrimaCover Robust, herkenbaar aan zijn grijze kleur, is leverbaar op rollen van 1 of 2 meter breed. De extra brede uitvoering is ideaal bij grotere oppervlakken, zoals bedrijfshallen, brede trappen en de grotere entrees. Dit afdekvlies bestaat uit drie lagen: twee lagen non-woven polyester met daartussen een vloeistofdichte folie. Het kan dus een flinke stoot hebben. PrimaCover Robust is bestendig tegen UV en weersinvloeden en kan daardoor zowel binnen als buiten langdurig worden ingezet. Het aanbrengen – en later ook het verwijderen – kost weinig moeite, dankzij de uitgebalanceerde kleefkracht.

PrimaCover Robust trap prefab beton Primaverde

Veilig

PrimaCover Robust is veilig voor de mensen die erop aan het werk zijn. Dankzij de zelfklevende eigenschappen blijft het materiaal namelijk netjes op zijn plaats liggen. De absorberende polyester toplaag beschermt bovendien tegen uitglijders. Hoewel PrimaCover Robust van a tot z is ontwikkeld voor betonondergronden, komen we dit afdekvlies in de praktijk ook tegen bij overige toepassingen en ondergronden. Bijvoorbeeld als tijdelijke vloerbeschermer voor gymzalen tijdens schoolexamens of als veilig en naadloos looppad tijdens evenementen.