Zelfklevend Afdekvlies PrimaCover Standard: universeel inzetbaar voor vloeren en trappen

Stel, u wilt goed voorbereid naar een onderhoudsklus, bouwplaats, renovatieproject of afbouwopdracht. Welk PrimaCover afdekmateriaal neemt u dan mee als u nog niet precies weet wat voor materiaal er op de vloer of trap ligt? In dat geval is PrimaCover Standard in de meeste gevallen de veilige keuze.

Polyester afdekvlies

PrimaCover Standard is een herbruikbaar zelfklevend stevig polyester afdekvlies met een antislip toplaag van ondoordringbaar PE-folie. Het biedt uitstekende weerstand tegen puin, gruis, water, verf, klimmaterialen, kruiwagens en vallend gereedschap. De lijmlaag biedt voldoende houvast tijdens de werkzaamheden maar laat geen resten achter als de klus achter de rug is.

Bestaande vloeren en trappen

PrimaCover Standard is geschikt voor ondergronden die niet (meer) hoeven door te drogen en dus geen ademend afdekvlies vereisen. Denk bijvoorbeeld aan bestaande vloeren en trappen van hout, keramische tegels en kunststof. Ook voor laminaat-ondergronden is dit afdekvlies een uitstekende keuze. De rollen zijn licht van gewicht en dus gemakkelijk mee te nemen. Het materiaal laat zich tijdens het leggen gemakkelijk positioneren.

Drie breedtes

Van een afdekvlies met een zo breed toepassingsgebied mag u natuurlijk verwachten dat de verwerking in alle omstandigheden lekker makkelijk gaat. Daarom is PrimaCover Standard verkrijgbaar in drie breedtes: 0,65 meter, 1 meter en 2 meter. Een hele productfamilie dus. De smalle rol is ideaal voor toepassing op trappen en in gangen. De brede rollen zijn speciaal bedoeld voor de grotere oppervlakken, zoals woonkamers en kantoorruimtes.

Tip voor binnenrenovaties

PrimaCover heeft een handige tip voor als u een binnenrenovatie of deelverbouwing doet. Bescherm niet alleen de werkplek en de directe omgeving, maar denk ook eens aan de aanlooproute. Een loper van de smalste variant (0,65 meter breed) is al voldoende om uw opdrachtgever gerust te stellen. En het draagt ook nog eens bij aan uw professionele imago.

Beschermen loont!

Conclusie: PrimaCover Standard is lekker licht van gewicht, is gemakkelijk aan te brengen en biedt in de meeste omstandigheden de bescherming die u nodig heeft. Leg dus gerust een paar rollen in uw auto of aanhanger. Uw opdrachtgever zal u dankbaar zijn. En het scheelt ook nog eens een boel herstelkosten en discussies. Om nog maar niet te spreken van het risico dat herstelwerkzaamheden roet in de planning gooien. Beschermen met PrimaCover Standard loont!

Meer informatie

PrimaCover afdekmaterialen zijn verkrijgbaar bij uw professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel of schildersgroothandels. Neem voor meer informatie gerust contact op met Primaverde. Of stuur een mail aan verkoop@primaverde.nl.

Hier vindt u de productpagina van PrimaCover Standard >