Schilderen zonder gedoe: PrimaCover Absorb zelfklevend afdekvlies

Herstelkosten voor de schilder kunnen snel oplopen, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Een vallende kwast of een omgestoten fles oplosmiddel zorgen voor schade, discussies en herstelkosten. Ook mechanische schade ligt op de loer. Bijvoorbeeld de krassende poten van je trap of de wielen van je steiger. Daar zit je niet op te wachten. Speciaal voor schilders is er PrimaCover Absorb. Dat is een superabsorberend zelfklevend afdekvlies voor doorgedroogde harde ondergronden, zowel vloeren als trappen.

Eigenschappen PrimaCover Absorb zelfklevend afdekvlies. Absorberend, Vochtwerend, Antislip, Extra Robuust, Ook voor trappen.

Veilig werken

Veiligheid op je project is belangrijk. Doordat PrimaCover Absorb vloeistofdicht en superabsorberend is, voorkom je schades door gemorste vloeistoffen. Het absorptievermogen is zelfs 1 liter/m2. Vanwege de stevige meerlaags structuur biedt PrimaCover Absorb ook een uitstekende bescherming tegen uiteenlopende vormen van mechanische beschadigingen. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar voorkomt ook onaangename gesprekken over schadeherstel en aansprakelijkheid. Omdat PrimaCover Absorb zelfklevend is, is het bovendien niet alleen de veilige oplossing voor vlakke vloeren, maar ook voor trappen.

Pluisvrij

De absorberende polyester bovenzijde van PrimaCover Absorb heeft een pluisvrije samenstelling. Dat is ideaal voor de kwaliteit van je schilderwerk. Een extra veiligheidsvoordeel van de open structuur van de toplaag is de antislip-werking. Doordat vloeistoffen in het vlies trekken, wordt het loopvlak namelijk niet glad. Met name op trappen, waar de gevolgen van een glijpartij veel groter zijn, draagt dit bij aan een veiligere werkomgeving.

Professionele uitstraling

PrimaCover Absorb biedt niet alleen bescherming, maar draagt ook bij aan een professionele uitstraling van de schilder. Omdat dit zelfklevend afdekvlies strak en netjes op zijn plaats blijft liggen, creëer je een geordende en schone werkomgeving. Iedereen ziet dus in één oogopslag dat je netjes werkt en dat je zorgdraagt voor je omgeving. Een goede reputatie versterkt het vertrouwen van opdrachtgevers en aannemers. Het kan voor hen een doorslaggevende factor zijn om voor jou te kiezen.

Geen zorgen

De ondergrond beschermen met PrimaCover Absorb betekent dat schilders zich geen zorgen hoeven te maken over het risico op reparatie of vervanging van de ondergrond. Dit is goed voor je winst, je planning en de relatie met je opdrachtgever. Met PrimaCover Absorb voorkom je gedoe en discussies. Je vindt het bij de professionele bouwshops en schildersgroothandels. Wil je meer weten over dit zelfklevende, superabsorberende, pluisvrije afdekvlies? Kijk op de productpagina of stel je vragen aan het behulpzame adviseursteam van Primaverde. Onze contactgegevens vind je hier.