Zelfklevend universeel afdekvlies: PrimaCover Standard

PrimaCover Standard nu ook in vlamvertragende uitvoering

Met de juiste bescherming voor vloeren en trappen voorkomt u discussies, herstelkosten en vertragingen. PrimaCover heeft voor elke ondergrond het juiste afdekmateriaal. PrimaCover Standard zelfklevend universeel afdekvlies is ons meest veelzijdige afdekmateriaal. Het is geschikt voor doorgedroogde harde ondergronden. Dus als u vooraf niet goed weet welke ondergrond u bij uw project aantreft, hebben we eigenlijk maar één tip: neem in ieder geval PrimaCover Standard afdekvlies mee. Het PrimaCover Standard assortiment biedt u keuze uit rollen in diverse breedtes en lengtes. Maak nu ook kennis met PrimaCover Standard FR. Deze biedt dezelfde betrouwbare bescherming, maar dan in een vlamvertragende uitvoering.

Zelfklevend universeel afdekvlies met een antislip toplaag

PrimaCover Standard is een herbruikbaar zelfklevend universeel afdekvlies. Gemaakt van polyester met een antislip toplaag van ondoordringbaar PE-folie. Dit biedt een uitstekende universele bescherming tegen beschadigingen door puin, gruis, water, verf, latex, klimmaterialen, kruiwagens en vallend gereedschap tijdens bouw, renovatie, afbouw, stucwerken en schilderwerken. Ideaal voor harde vloeren en trappen, mits volledig doorgedroogd. Denk aan kunststof, laminaat en bestaande ondergronden van hout en keramische tegels. De lichtgewicht rollen zijn gemakkelijk mee te nemen. Dankzij de uitgekiende lijmlaag blijft dit beschermvlies netjes op zijn plaats liggen. Dat is niet alleen veilig voor de ondergrond, maar natuurlijk ook voor de mensen die er op werken.

[filmpje] aanbrengen van PrimaCover Standard >

Lees hier alles over PrimaCover Standard >

Drie breedtes

PrimaCover Standard zelfklevend universeel afdekvlies is verkrijgbaar in drie breedtes: 0,65 meter, 1 meter en 2 meter. Een hele productfamilie dus. De smalle rol is ideaal voor trappen en gangen. Hiermee creëert u bovendien ook een veilig looppad voor uzelf, uw medewerkers en de aanvoer van uw spullen. Zo beperkt u de overlast in de omliggende ruimten en de aanlooproutes. Vaak volstaat al een enkele baan afdekmateriaal. Is het te beschermen oppervlak groter, bijvoorbeeld een woonkamer of kantoorruimte? Dan bieden de brede rollen de meeste efficiency. Met een overlap van 10 centimeter vormt u met meerdere banen een ononderbroken, vochtwerende afdeklaag waarmee u de gehele vloer of trap veilig beschermt.

Vlamvertragend zelfklevend afdekvlies

PrimaCover Standard is er ook in een extra veilige variant: PrimaCover Standard FR vlamvertragend zelfklevend afdekvlies. Hierbij staat de afkorting FR voor ‘flame retardant’. Dit vlamvertragend zelfklevend afdekvlies is speciaal ontwikkeld voor projecten waar uw opdrachtgever speciale eisen stelt aan brandpreventie. Dit tweelaags vlamvertragend polyestervlies voldoet dan ook aan de Europese brandveiligheidsnorm EN 13501-1 Bfl s1. Op het gebied van bescherming tegen verf, water en mechanische beschadigingen beschikt PrimaCover Standard FR over dezelfde eigenschappen als de overige afdekvliezen uit de Standard-familie. Het is dus geschikt voor het afdekken van doorgedroogde ondergronden, zowel op de vloer als op de trap. De rollen PrimaCover Standard FR zijn verkrijgbaar in breedtes van 0,65 meter en 1 meter.

Beschermen met PrimaCover Standard zelfklevend afdekvlies loont

Beschermen met PrimaCover Standard zelfklevend afdekvlies loont, welke variant u ook kiest. Bovendien is het voor opdrachtgevers vaak een hele geruststelling dat u op deze manier zorg draagt voor hun vastgoed. Leg dus altijd een paar rollen in uw auto of aanhanger. Onze producten zijn verkrijgbaar via professionele bouwmarkten, ijzerwarengroothandels en schildergroothandels. Neem voor meer informatie en een verkoopadres bij u in de buurt gerust contact op met de klantenservice van Primaverde. Wij helpen u graag!

Lees hier alles over PrimaCover Standard universeel zelfklevend afdekvlies >

Lees hier alles over PrimaCover Standard FR vlamvertragend zelfklevend afdekvlies >