PrimaCover Construct meerlaags zelfklevend afdekvlies

Bescherming van vloeren en trappen tijdens verbouwen en renoveren

PrimaCover Construct is een extra stevig, meerlaags zelfklevend afdekvlies. Het is speciaal ontwikkeld voor de veilige bescherming van vloeren en trappen. De kwaliteit van dit polyestervlies bewijst zich in de praktijk tijdens slopen, renoveren, verbouwen en het uitvoeren van onderhoud. Bijvoorbeeld in woningen, openbare gebouwen en zakelijk vastgoed. Met name als het risico op beschadigingen groot is. PrimaCover Construct is geschikt voor doorgedroogde harde ondergronden. Niet alleen op de bouwplek, maar ook in de aanlooproutes en entrees van gebouwen waar bouwactiviteiten plaatsvinden.

Meerlaags zelfklevend afdekvlies

PrimaCover Construct meerlaags zelfklevend afdekvlies is speciaal ontwikkeld voor doorgedroogde harde ondergronden. Dit afdekmateriaal beschermt zowel vloeren als trappen. Van sloop tot en met de oplevering. Denk onder andere aan beton, laminaat, hout, parket, tegels en vinyl. Door deze goed af te dekken, voorkomt u beschadigingen door bijvoorbeeld puin, gruis, werkschoenen, bouwstempels, steigers, ladders, verf en kalk. Hoe poreuzer het materiaal, des te belangrijker de bescherming. Zo is beton een veelvoorkomende ondergrond. Maar het is helaas ook erg poreus en daardoor extra vatbaar voor beschadigingen. Bovendien is het niet of nauwelijks onzichtbaar te herstellen. Als er in het pand zo’n risicovolle vloer of trap aanwezig is, is beschermen met een deugdelijk afdekmateriaal dan ook de enige juiste oplossing. Op die manier levert u de renovatie of verbouwing schadevrij op. Zonder discussies en herstelkosten.

Lees hier alles over PrimaCover Construct >

Vloeistofdichte, antislip bescherming

PrimaCover Construct biedt een vloeistofdichte, antislip bescherming. Dit afdekmateriaal kan een flink stootje hebben. Het biedt namelijk een driedubbele bescherming: twee lagen polyestervlies met een vloeistofdichte tussenlaag van PE-folie die ondoordringbaar is voor verf en vocht. Dankzij de zelfklevende onderzijde biedt PrimaCover Construct een veilig loopoppervlak. Vandaar dat het uitermate geschikt is voor trappen. De vloeistofabsorberende polyester toplaag beschermt bovendien tegen uitglijden. Niet alleen veilig voor ondergronden, maar ook voor de mensen die er op werken dus.

Aanlooproute en entree

Vergeet trouwens de aanlooproute en entree niet, want ook daar liggen beschadigingen op de loer. Immers; alleen al bij de aanvoer van bouwmaterialen kan er van alles misgaan. Voert u renovatie- en bouwprojecten uit in gebouwen die ondertussen toegankelijk moeten blijven voor bezoekers, gasten en bewoners? Meer mensen over de vloer betekent een groter risico dat gruis en stof in de ondergrond worden gelopen. Opdrachtgevers en beheerders van hotels, kantoren, ziekenhuizen, openbare gebouwen of appartementencomplexen zullen het daarom waarderen als u de aanlooproutes afdekt. Op deze manier is het bovendien voor bezoekers en bewoners in één oogopslag duidelijk is dat er werkzaamheden in het pand plaatsvinden. U zorgt dus niet alleen voor bescherming van vloeren en trappen, maar vergroot met dit representatieve afdekmateriaal ook nog eens het begrip voor eventuele overlast.

Video PrimaCover Construct aanbrengen afsnijden
Video PrimaCover Construct aanbrengen afsnijden

[filmpje] Aanbrengen van PrimaCover Construct >

Verkrijgbaar bij professionele verkooppunten

PrimaCover Construct is verkrijgbaar bij professionele verkooppunten, zoals de professionele bouwmarkten, ijzerwarengroothandels en schildergroothandels. Neem voor meer informatie en een verkoopadres bij u in de buurt gerust contact op met de klantenservice van Primaverde. Wij helpen u met plezier!

Ga naar de informatiepagina over PrimaCover Construct >


TIP:
PrimaCover Robust zelfklevend afdekvlies voor buiten

PrimaCover Robust bouwproject prefab beton

Zoekt u een zelfklevend afdekvlies met een hoge beschermingsgraad dat ook geschikt is voor buiten? Kies dan voor PrimaCover Robust. Ideaal voor het afdekken van galerijen, balkons en trappenhuizen van prefab beton gedurende het gehele bouwproces. In weer en wind.