Harde vloeren dubbel beschermd met PrimaCover Hardfloorsaver

Zelfklevende afdekfolie met toplaag van polyestervlies

Om vloeren en trappen te beschermen bij afbouw, schilderwerken en projectinrichting heeft PrimaCover een nieuw zelfklevend afdekmateriaal: PrimaCover Hardfloorsaver. Dat is een combinatie van een vochtdichte folie met een beschermende antislip toplaag van polyestervlies. Dit afdekmateriaal is geschikt voor doorgedroogde harde ondergronden en is getest volgens de strenge Duitse BGBau-normen.

PrimaCover Hardfloorsaver biedt een dubbele bescherming

PrimaCover Hardfloorsaver biedt een dubbele bescherming. De zelfklevende folie-onderlaag voorkomt dat water en verf kunnen doordringen tot de ondergrond. En dankzij de schokabsorberende toplaag van polyestervlies zijn trappen en vloeren ook nog eens beschermd tegen mechanische beschadigingen. Deze kunnen bijvoorbeeld worden veroorzaakt door trappen, steigers en vallende gereedschappen.

Hechting op doorgedroogde harde ondergronden

De hechting is uitstekend op doorgedroogde harde ondergronden, zoals tegels, gietvloeren, beton en hout. PrimaCover Hardfloorsaver is repositioneerbaar tijdens het aanbrengen en daardoor gemakkelijk te verwerken. Met een overlap van 10cm vormt u met meerdere banen een ononderbroken, vochtwerende beschermlaag. Ideaal voor grote en kleine werkzaamheden tijdens projectinrichting, bouwen, afbouwen, renoveren en schilderen.

Gecertificeerd

PrimaCover Hardfloorsaver is in Duitsland gecertificeerd volgens de strenge normen van BGBau. Deze beroepsvereniging staat onder toezicht van de Duitse overheid en heeft als doel om de veiligheid op de bouw te bevorderen. Ook voor bouw- en afbouwprofessionals in de rest van Europa is dit hét bewijs dat dit afdekmateriaal aantoonbaar voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Dat biedt extra zekerheid op de werkvloer.

De belangrijkste eigenschappen

  • Combinatie van waterdichte bescherming met een beschermende absorberende vlieslaag
  • Geschikt voor harde doorgedroogde ondergronden
  • Beschermt tegen water, vocht en verf en tegen mechanische beschadigingen
  • Zelfklevend
  • Voor vloeren en trappen
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Gecertificeerd BG Bau

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product? Vraag het adviseursteam van Primaverde gerust om meer informatie over dit product. Neem dus contact op met Primaverde BV.