PrimaCover Standard: universeel zelfklevend afdekvlies voor vloeren en trappen

Ga goed voorbereid naar een onderhoudsklus, bouwplaats, renovatieproject of afbouwopdracht: neem PrimaCover Standard afdekvlies mee. Zeker als u nog niet weet wat voor materiaal er op de vloer of trap ligt. PrimaCover Standard is namelijk in de meeste gevallen de veilige keuze. Het PrimaCover Standard assortiment biedt keuze uit rollen in diverse breedtes en lengtes. Elk met hun eigen voordelen.

Polyester afdekvlies met een antislip toplaag

PrimaCover Standard is een herbruikbaar zelfklevend stevig polyester afdekvlies met een antislip toplaag van ondoordringbaar PE-folie. Het biedt uitstekende weerstand tegen puin, gruis, water, verf, klimmaterialen, kruiwagens en vallend gereedschap. De lijmlaag biedt voldoende houvast tijdens de werkzaamheden en laat uiteraard geen resten achter als de klus achter de rug is.

PrimaCover Standard

PrimaCover Standard is geschikt voor ondergronden die niet (meer) hoeven door te drogen en dus geen ademend afdekvlies vereisen. Denk bijvoorbeeld aan bestaande vloeren en trappen van hout, keramische tegels of kunststof. Ook voor laminaat-ondergronden is dit afdekvlies een uitstekende keuze. De rollen zijn licht van gewicht en dus gemakkelijk mee te nemen. Het materiaal laat zich tijdens het leggen gemakkelijk positioneren. De ideale universele bescherming van vloeren en trappen bij bouw, renovatie, afbouw en schilderwerken.

PrimaCover Standard polyester afdekvlies rol

Drie breedtes

Van een afdekvlies met een zo breed toepassingsgebied mag u natuurlijk verwachten dat de verwerking in alle omstandigheden lekker makkelijk gaat. Daarom is PrimaCover Standard verkrijgbaar in drie breedtes: 0,65 meter, 1 meter en 2 meter. Een hele productfamilie dus. De smalle rol is ideaal voor toepassing op trappen en in gangen. De brede rollen zijn speciaal bedoeld voor de grotere oppervlakken, zoals woonkamers en kantoorruimtes.

Aanlooproute

Bescherm niet alleen de vloeren en trappen op de werkplek, maar denk ook eens aan de aanlooproute. Een loper van de smalste variant (0,65 meter breed) is bijvoorbeeld al voldoende om een veilig looppad te creƫren voor uzelf, uw medewerkers en de aanvoer van uw spullen. Daarmee beperkt u de overlast in de omliggende ruimten en voorkomt u beschadigingen en discussies over herstelkosten. Deze zijn op zich al niet fijn, maar gooien meestal ook nog eens uw planning in de war. Bovendien is het voor opdrachtgevers vaak een hele geruststelling dat u op deze manier zorg draagt voor hun pand. Het draagt daardoor bij aan uw professionele imago.

Beschermen met PrimaCover Standard loont

Beschermen met PrimaCover Standard loont. PrimaCover Standard is lekker licht van gewicht, is gemakkelijk aan te brengen en biedt in de meeste omstandigheden de veilige bescherming die u nodig heeft. Leg dus gerust een paar rollen in uw auto of aanhanger. Uw opdrachtgever zal u dankbaar zijn. En het scheelt achteraf ook nog eens discussies, herstelkosten en vertragingen in uw planning.

Meer informatie

PrimaCover afdekmaterialen zijn verkrijgbaar bij uw professionele bouwmarkt, ijzerwarengroothandel of schildersgroothandel. Neem voor meer informatie en een verkoopadres bij u in de buurt gerust contact op met Primaverde. Of stuur een mail aan verkoop@primaverde.nl.

Meer informatie vindt u op de productpagina van PrimaCover Standard >