PrimaCover Zipper-serie: betrouwbare stofdeuren

Een stofdeur moet doen wat ‘ie moet doen: stof tegenhouden. Met de betrouwbare stofdeuren uit de PrimaCover Zipper-serie voorkomt u dat bouwstof via een doorgang terechtkomt in de naastgelegen ruimtes. PrimaCover brengt drie varianten met ritssluiting op de markt. Eén ding hebben ze gemeen: de kwaliteit. Want zoals geldt voor alle PrimaCover-producten geldt: eenmaal aangebracht, moet je er geen omkijken meer naar hebben.

PrimaCover Zipper-Door U bevestigen

Ritsdoorgang

Enkel een betrouwbare stofwerende ritsdoorgang biedt u zekerheid. Immers: via een stofdeur van slechte kwaliteit, verspreidt het bouwstof zich alsnog door het pand. En dat is niet de bedoeling. Een van de belangrijkste verschillen tussen alle stofdeuren die verkrijgbaar zijn in de markt, is betrouwbaarheid van de rits.

PrimaCover Zipper Door U en Zipper Door A

PrimaCover Zipper Door U is de nieuwste PrimaCover-variant. Deze bestaat uit een stevige folie met een U-doorgang en is geschikt voor intensief gebruik en langdurige toepassingen. Deze brengt u aan met een geschikte tape. De rits is van industrie-kwaliteit en heeft twee sliders voor extra gebruiksgemak. Het voordeel van een U-rits is dat de onderzijde van de stofdeur kan worden vastgekleefd aan het vloeroppervlak. Een variant daarop is PrimaCover Zipper Door A. De vorm van de rits is het verschil. De A-rits opent drempelloos tot aan de vloer. Dat is gemakkelijker als u vaker in- en uitloopt. Maar ook als u er regelmatig doorheen wilt met kruiwagens, stofzuigers en ander rollend materieel.

PrimaCover Zipper

PrimaCover Zipper, tenslotte, is de derde PrimaCover-productvariant uit de Zipper-serie. Dit is een set van 2 losse zelfklevende ritsen. Deze hebben een uitstekende hechting op folie. Het zelfklevende gedeelte van deze ritsen is extra breed. Dit zorgt voor nóg meer betrouwbaarheid. Een ideale oplossing als u gebruik wilt maken van een eigen stofwandconstructie. Bijvoorbeeld als u een stofdichte doorgang heeft gemaakt bij buitenmaatse doorgangen. Kies zelf of u uw stofdeur wilt voorzien van een opening met 1 of 2 ritsen. Voor een brede doorgang brengt u de twee ritsen aan op enige afstand van elkaar. Eenvoudig opplakken, opensnijden en de doorgang is klaar!

De eigenschappen van de PrimaCover Zipper-serie:

  • keuze uit 3 betrouwbare oplossingen
  • altijd een geschikte stofwerende doorgang
  • betrouwbare rits van industrie-kwaliteit


Bekijk de hele PrimaCover Zipper-serie (3 producten)  >

Bekijk product: PrimaCover Zipper Door U  >

Bekijk product: PrimaCover Zipper Door A  >

Bekijk product: PrimaCover Zipper (set van 2 zelfklevende ritsen)  >